• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

BIKE FITTING

Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μία απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μία λεπτομερή ανάλυση σχετικά με τον τρόπο που περιστρέφεις τα πετάλια σου, την ίδια στιγμή που θα προσαρμόζουμε με ακρίβεια τα σχαράκια του παπουτσιού σας και τη συνολική θέση ποδηλασίας.

QUICK FIT

Το 30% των αναβατών χρησιμοποιούν ποδήλατα τα οποία είναι πολύ μεγάλα ή πολύ μικρά για το μέγεθος του σώματος τους, την ίδια στιγμή που η σέλα είναι λάθος ρυθμισμένη. Αγνοούν ότι επιλέγοντας ένα "αρκετά καλό" μέγεθος σκελετού και μία "μέση" θέση στη σέλα μπορεί να προκαλέσουν σημαντικό πόνο στα πελβικά οστά εάν όχι και τραυματισμό, την ίδια στιγμή που έχουν ελλιπή απόδοση περιστροφής πεταλιών.

Η υπηρεσία, σου προτείνει το καλύτερο ποδήλατο για εσένα!

Quick Fit, το βασικό πακέτο του Bike Fitting
Σχαράκια πεταλιών, σωστή τοποθέτηση μέσω Bike Fitting

SHOE CLEAT ADJUSTMENT

Το 90% των αναβατών τοποθετούν λανθασμένα τα σχαράκια στα παπούτσια τους. Αγνοούν ότι τοποθετώντας τα σχαράκια "στη μέση" ή "στην τύχη", μπορεί να προκαλέσουν σημαντικούς πόνους στα πέλματα ή και στα γόνατα εάν όχι τραυματισμό, την ίδια στιγμή που έχουν ελλιπή απόδοση περιστροφής πεταλιών.

Η υπηρεσία σου παρέχει λιγότερη τριβή, μεγαλύτερη άνεση και καλύτερη μεταφορά δύναμης!

SADDLE SELECTION

Το 60% των αναβατών δεν κάθονται στην ιδανική σέλα για τη λεκάνη και τη σωματοδομή τους. Βασιζόμενοι σε αρκετές παραμέτρους όπως η μέτρηση των οστών της λεκάνης, η ελαστικότητα του σώματος ή θέση οδήγησης - η σωστή επιλογή σέλας θα εξαλείψει τους ερεθισμούς, τους πόνους και τραυματισμούς, ενώ θα επιτρέψει την περιστροφή των πεταλιών με τη μέγιστη απόδοση!

Η υπηρεσία σου βελτιώνει την άνεση και την απόδοση στη περιστροφή των πεταλιών ενώ εξαλείφει τους πόνους.

Επιλογή σέλας στο Bike Fitting
Image

DYNAMIC FIT PEDALING ANALYSIS

(ΔΕΝ ΠΑΡΕΧΕΤΑΙ ΑΚΟΜΗ) Το 80% των αναβατών ποδηλατούν με λάθος ρυθμισμένη σέλα και τιμόνι. Αγνοούν ότι ρυθμίζοντας τη σέλα σε ένα "αρκετά καλό σημείο" ή το τιμόνι "αρκετά χαμηλά, ώστε να φαίνεται ωραίο", μπορεί να προκαλέσει ερεθισμό στον καβάλο καθώς και πόνους σε πλάτη και γόνατα, πόνο στον αυχένα, μουδιασμένα δάκτυλα καθώς και τραυματισμούς, την ίδια στιγμή που έχουν ελλιπή απόδοση περιστροφής πεταλιών.

Η υπηρεσία βελτιώνει την αίσθηση κατά την ποδηλασία και την απόδοση στη περιστροφή των πεταλιών.

COMPLETE FIT

Το 100% των αναβατών, ποδηλατούν με τη σέλα τους λάθος ρυθμισμένη. Αγνοούν ότι με το να ρυθμίζουν τη σέλλα σε ένα "σχετικά καλό ύψος" ή "περίπου οριζόντια", προκαλούν ερεθισμούς στον καβάλο, πόνους στην πλάτη ή και στα γόνατα, ακόμα και τραυματισμούς ενώ μειώνουν την απόδοση τους στη περιστροφή των πεταλιών.

Η υπηρεσία σου εγγυάται άνεση, απαλιφή των πόνων και βελτίωση της απόδοσης.

Image
Image

BIKE ADJUSTMENT

Τα περισσότερα καταστήματα ποδηλάτων αντιμετωπίζουν δυσκολίες στο να ρυθμίσουν με ακρίβεια τη σέλα και το τιμόνι μετά από ένα Bike Fitting. Αγνοούν ότι χρησιμοποιώντας "παλαιού τύπου" εργαλεία δεν καταφέρνουν να ρυθμίσουν στο ακριβές ύψος τη σέλα, ενώ σπαταλούν πολύ χρόνο στη διαδικασία των ρυθμίσεων, ακυρώνοντας τα οφέλη ενός Bike Fit και την ακρίβεια στις ρυθμίσει που αυτό απαιτεί.

Η υπηρεσία βεβαιώνει απόλυτα, ότι το ποδήλατο είναι τέλεια ρυθμισμένο.

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!