• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Το Top Cycles υπερήφανος χορηγός του αγώνα τριάθλου Almiraman 2023

Εικόνα για την κατηγορία Το Top Cycles υπερήφανος χορηγός του αγώνα τριάθλου Almiraman 2023
Το Top Cycles με χαρά ανακοινώνει την υποστήριξη στον αναμενόμενο αγώνα τριάθλου Almiraman 2023, που θα διεξαχθεί 4-7 Μαΐου στην Ολυμπία Ακτή.
Αυτός ο συναρπαστικός αγώνας προσελκύει εκατοντάδες αθλητές και θεατές καθιστώντας τον ένα από τους πιο δημοφιλείς αγώνες τριάθλου στην Ελλάδα. Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα είμαστε μέρος αυτής της μεγάλης γιορτής του αθλητισμού και ότι θα στηρίξουμε τους αθλητές που θα ανταγωνίζονται.
Εκτός από την υποστήριξη του αγώνα, το TOP CYCLES  θα έχει επίσης εμπορική παρουσία στον αγώνα με ένα περίπτερο ειδικά για τις ανάγκες των αθλητών. Εκεί οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δοκιμάσουν και να αγοράσουν τα προϊόντα μας, καθώς και να συνομιλήσουν με την ομάδα μας για τις τελευταίες τεχνολογίες και τις καινοτόμες λύσεις που προσφέρουμε στους αθλητές. Ανυπομονούμε να σας συναντήσουμε εκεί και να σας παρουσιάσουμε την εμπειρία TOP CYCLES στον αθλητισμό.

Παράλληλα, θα μοιραζόμαστε updates και περιεχόμενο από τα κορυφαία στιγμιότυπα του αγώνα σε Facebook και Instagram, έτσι ώστε να μη χάσετε ούτε στιγμή από τη δράση!

Είμαστε περήφανοι που υποστηρίζουμε το Almiraman για 5η συνεχή χρονιά και παραμένουμε από τους κορυφαίους υποστηρικτές ενώ ανυπομονούμε να δούμε όλους τους καταπληκτικούς αθλητές σε δράση.
Η ομάδα Top Cycles