Ποδήλατο & Τρίαθλο

Τέσσερις και ένας λόγοι για να σταματήσεις ό,τι κάνεις και να αρχίσεις το ποδήλατο τώρα!

  1. Θα σε βοηθήσει να σπάσεις τις κακές συνήθειες! Η κακή διατροφή, το άγχος, η αδυναμία στην άντληση ευχαρίστησης από καθημερινά πράγματα, οι αγχώδεις διαταραχές, είναι όλα συμπτώματα του σύγχρονου τρόπου ζωής και επιβαρύνουν την υγεία μας! Το ποδήλατο αποτελεί την τέλεια λύση, την τέλεια βαλβίδα που έρχεται να μας αποσυμπιέσει την καθημερινότητα.
  2. Το ιδανικό μεταφορικό μέσο! Μετακίνηση που δεν κοστίζει, εφόσον το μόνο ντεπόζιτο που υπάρχει, γεμίζει με την απόφαση να κάνεις το πρώτο πετάλι. Ταυτόχρονα, κάνεις μια τέλεια αερόβια άσκηση ενώ γνωρίζεις εκ νέου την πόλη σου! Οι διαδρομές γίνονται γρήγορα και ευχάριστα, ανακαλύπτοντας κάθε μέρα καινούρια πράγματα, ακόμη και μέσα από τα ίδια "μονοπάτια".
  3. Υγεία και ευεξία! Βάζοντας το ποδήλατο στην καθημερινότητά σου κάνεις ένα δώρο στο μεταβολισμό σου! Με την συχνή άσκηση, θωρακίζεις την υγεία σου, η οποία έχει επιβαρυνθεί με διάφορες καταχρήσεις, είτε αυτό λέγεται "χάζεμα" στο κινητό, είτε μανιακό κάπνισμα που σε κρατούν κολλημένο στον αγαπημένο σου καναπέ. Και μην ξεχνάς, μια ώρα ποδήλατο είναι αρκετή για να κάψεις πάνω από 500 θερμίδες και να αυξήσεις τη μυϊκή σου μάζα!
  4. Κοινωνικοποίηση σε δύο τροχούς! Το ποδήλατο είναι μια καλή αφορμή για να διευρύνεις τη λίστα με τα χόμπυ σου. Γίνεσαι πιο κοινωνικός γνωρίζοντας άλλους ανθρώπους, οι οποίοι έχουν υιοθετήσει το ποδήλατο ως μέσο μετακίνησης, και μπορούν μάλιστα να σου κάνουν παρέα στη βόλτα.
  5. Κάνεις γενικά καλό! Τα οφέλη της ποδηλασίας, σπάνε το φράγμα του ατομικού συμφέροντος, και γίνονται οφέλη για όλους τους συμπολίτες μας, όπως και για το περιβάλλον μας. Περισσότερα ποδήλατα, μεταφράζεται σε λιγότερα αυτοκίνητα και ατμοσφαιρική ρύπανση. Οι ποδηλάτες συμβάλλουν στην κυκλοφοριακή αποσυμφόρηση, και επομένως αποφεύγονται τα τροχαία δυστυχήματα.

Αν νιώθεις πως έχεις βαλτώσει και ότι χρειάζεσαι κάτι διαφορετικό στην καθημερινότητά σου, μη περιμένεις να γυρίσει ο τροχός από μόνος του. Κάνε πετάλι, και αλλάζοντας τον εαυτό σου, αλλάζεις τον κόσμο.

Βασ. Αλεξάνδρου 72Τ.Κ. 12134 Περιστέρι

210 5758 915 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο χάρτη

© 2021 Topcycles.gr