Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 09:00-15:00 Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 09:00-18:00

Είσαι έτοιμος να πας το κολύμπι σου στο επόμενο επίπεδο; Η Z3R0D Greece παρουσιάζει το πρόγραμμα απόσυρσης του παλιού σου wetsuit (κολυμβητικής στολής).

Φέρε στο Top Cycles την παλιά σου κολυμβητική στολή σε οποιαδήποτε κατάσταση και απέκτησε όφελος αγοράς μέχρι και 145 ευρώ για την αγορά νέας στολής Ζ3R0D*.

Οι στολές κολύμβησης Z3R0D στολές είναι το τέλειο αξεσουάρ για αρχάριους και έμπειρους τριαθλητές που θέλουν μία καλύτερη ποιότητα κατασκευής αποκλειστικά από νεοπρέν Yamamoto #38 & #39. Ο μοναδικός σχεδιασμός της από "καρπό σε καρπό" με ενιαίο τμήμα νεοπρέν, μας παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση των χεριών αλλά και στους ώμους. 

Το υψηλής ποιότητας νεοπρέν Yamamoto #38 & #39 παρέχει άνεση, ελαστικότητα αλλά και την πλευστότητα που αναζητά ο κάθε τριαθλητής/κολυμβητής.

Εκτοξεύστε τις αποδόσεις σας με τις κολυμβητικές στολές Atlante & Neptune!

H γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει τριαθλητικά ολόσωμα κορμάκια, σπαστά κορμάκια, μαγιό προπόνησης, wetsuit, κολυμβητικά αξεσουάρ/βοηθήματα, αξεσουάρ προπόνηση και διάφορα άλλα που μπορεί να χρειαστεί ένας τριαθλητής και όχι μόνο.

Να σημειώσουμε πως η Z3R0D γεννήθηκε από τριαθλητές και έτσι αντιλαμβάνεται τις υψηλές ανάγκες ενός τριαθλητή και κατασκευάζει τα προϊόντα της από υφάσματα τελευταίας τεχνολογίας. 

Τα προϊόντα της Z3R0D μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Top Cycles και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών.

*Απόσυρση με επιλογή στολής Atlante -120€ και Neptune -145€

Για περισσότερες πληροφορίες, για πωλήσεις χονδρικής ή custom λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.