• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Continental Grand Prix 5000 S TR 700x32c black Tubeless

(Κωδ. 0101869)
88,00€
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από
7,33 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Αν και το Continental Grand Prix 5000 εξακολουθεί να είναι ένα από τα ταχύτερα και πιο δημοφιλή ελαστικά αγωνιστικών ποδηλάτων, δεν εμπόδισε τους προγραμματιστές του Γερμανού κατασκευαστή να λανσάρουν μια έκδοση χωρίς σωλήνα (TR) που έχει βελτιωθεί σε όλους τους τομείς.
Με την πρώτη ματιά, το 5000 S TR δύσκολα μπορεί να ξεχωρίσει από την προηγούμενη έκδοση. Ωστόσο, η γνωστή δομή προφίλ Lazer Grip κρύβει μια εντελώς πρόσφατα ανεπτυγμένη δομή. Σε αντίθεση με την προηγούμενη έκδοση, το 5000 S TR έχει μόνο 2 αντί για 3 στρώσεις υφάσματος κάτω από το πέλμα. Αυτό εξασφαλίζει καλύτερη προσαρμογή στο έδαφος και συμβάλλει σημαντικά στη μείωση της αντίστασης κύλισης κατά 20%. Χάρη στο προστατευτικό στρώμα Vectran Breaker και το πατημένο πέλμα Black Chili που υιοθετήθηκε από την προηγούμενη έκδοση, ο μειωμένος αριθμός στρωμάτων δεν έχει αρνητική επίδραση στην προστασία από διάτρηση. Τα πλευρικά τοιχώματα εξακολουθούν να αποτελούνται από 3 στρώματα με ένα νέο προστατευτικό στρώμα. Αυτό όχι μόνο βελτιώνει την προστασία από διάτρηση των πλευρικών τοιχωμάτων κατά 28%, αλλά διασφαλίζει επίσης ότι το ελαστικό λειτουργεί πιο σταθερό σε χαμηλές πιέσεις αέρα. Μια νέα, κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας κατασκευή χωρίς σωλήνα που λειτουργεί χωρίς στεγανοποιητικό ελαστικό στρώμα κάνει το ελαστικό 50 γραμμάρια ελαφρύτερο από την προηγούμενη έκδοση.
Πολυαναμενόμενο από πολλούς θαυμαστές της Conti, το νέο 5000 S TR είναι πλέον συμβατό και με ζάντες χωρίς άγκιστρο. Μπορεί όμως να συνεχίσει με τις κλασικές ζάντες clincher αλλά και με σωλήνα.
Το νέο ελαστικό χωρίς σωλήνα έχει ήδη αποδείξει τις εξαιρετικές του ιδιότητες και την ευελιξία του στους αγώνες. Τόσο ο παγκόσμιος τίτλος στην ατομική χρονομέτρηση όσο και η νίκη στο Paris-Roubaix θα μπορούσαν να επιτευχθούν στο 5000 ST R.

Black Chili για καλύτερο κράτημα

Vectran Protection για μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

 Η έκδοση Tubeless ενσωματώνει τη νέα τεχνολογία TL ειδικά σχεδιασμένη για Tubeless Road που προσφέρει εύκολη τοποθέτηση και αξιόπιστο σφράγισμα.

 Κατασκευασμένο για να σας κάνει καλύτερους!


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting