Ποδήλατο & Τρίαθλο
_DSC5656.jpg

Το TopCycles.gr αποτελεί το ηλεκτρονικό κατάστημα της εταιρίας:

TOP CYCLES
ΚΟΚΛΑΚΙΖΟΓΛΟΥ ΙΩΑΝΝΗΣ & ΣΙΑ E.E.
BIKE & TRIATHLON
ΒΑΣ.ΑΛΕΞΑΝΔΡΟΥ 72 – ΠΕΡΙΣΤΕΡΙ
ΑΦΜ: 997839191 - Δ.Ο.Υ. Α’ ΠΕΡΙΣΤΕΡΙΟΥ

T/F: +30.210.5758915
Email: Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.Πολιτική Επιστροφών
  1. Επιστροφή λανθασμένου προϊόντος: Σε περίπτωση που το προϊόν που σας παραδoθεί είναι λανθασμένο (δηλαδή δεν είναι το προϊόν της παραγγελίας σας) μπορείτε να το επιστρέψετε σε εμάς, εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του, στην παραπάνω διεύθυνση, κατόπιν τηλεφωνικής συνεννόησης.
  2. Δικαίωμα υπαναχώρησης: Σύμφωνα με το νόμο περί προστασίας καταναλωτή (Ν. 2251/1994) έχετε το δικαίωμα να επιστρέψετε το προϊόν εντός δέκα (10) ημερών από την ημερομηνία παραλαβής του.
    Η επιστροφή προϊόντος γίνεται δεκτή μόνο και εφόσον το προϊόν βρίσκεται στην αρχική του κατάσταση, η συσκευασία του προϊόντος δεν έχει ανοιχτεί ή αποσφραγισθεί, δεν είναι λερωμένη ή αλλοιωμένη, ή βρίσκεται σε οποιαδήποτε άλλη κατάσταση πέραν της αρχικής του. Σε κάθε περίπτωση, τα έξοδα επιστροφής βαρύνουν τον πελάτη.
    Για να πραγματοποιήσετε επιστροφή προϊόντος, απαραίτητο είναι να προηγηθεί τηλεφωνική συνεννόηση.
  3. Επιστροφή ελαττωματικού προϊόντος: Σε περίπτωση που διαπιστώσετε ότι κάποιο προϊόν που παραλάβατε είναι ελαττωματικό, παρακαλούμε να ενημερώσετε άμεσα την εταιρεία μας έτσι ώστε να επιστραφεί το προϊόν στις αποθήκες μας. Σε περίπτωση που διαπιστωθεί ότι η ευθύνη βαραίνει την εταιρεία μας θα αντικατασταθεί άμεσα. Η αποστολή επιβαρύνει την Top Cycles.
    Σε κάθε άλλη περίπτωση το προϊόν κατόπιν συνεννόησης και αφού καλύπτεται από εγγύηση θα αποσταλεί στην κατασκευάστρια εταιρεία για επισκευή.

Βασ. Αλεξάνδρου 72Τ.Κ. 12134 Περιστέρι

210 5758 915 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο χάρτη

© 2020 Topcycles.gr