• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Garmin Edge 530 Κοντέρ Ποδηλάτου

(Κωδ. 010-02060-01)
299,00€
219,00€
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από
18,25 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Ποιος νοιάζεται που το νέο GPS ποδηλασίας Garmin Edge 530 προσφέρει δυναμική παρακολούθηση απόδοσης και συμβουλές βελτίωσης; Εσείς νοιάζεστε. Δείτε πώς η ζέστη και το υψόμετρο επηρεάζουν την απόδοσή σας και πόσα μέτρα εντατικής ανάβασης απομένουν στη διαδρομή σας. Τα Edge 530 μπορεί να σας βοηθήσει στο να κάνετε ποδήλατο όπως οι ντόπιοι και σας επιτρέπουν να παίρνετε μαζί σας τις αγαπημένες σας εφαρμογές προπόνησης.

H δυναμική παρακολούθηση απόδοσης προσφέρει ενδείξεις VO2 max, επανάκαμψης, training load focus, εγκλιματισμό θερμοκρασίας και υψομέτρου, διατροφής, ενυδάτωσης και πολλά άλλα (απαιτείται η χρήση αισθητήρων HRM).
Τα χαρακτηριστικά ασφαλείας για ποδηλασία² περιλαμβάνουν νέο συναγερμό ποδηλασίας, ομαδική ανταλλαγή μηνυμάτων και παρακολούθηση φίλων, ανίχνευση συμβάντων και συμβατότητα με το ραντάρ και τα φώτα Varia ™, έτσι ώστε να μπορείτε να βλέπετε και να σας βλέπουν
Περιλαμβάνει χάρτη πλοήγησης Garmin Cycle Map με δημοφιλείς διαδρομές - που σας βοηθά να περιηγείστε σαν "ντόπιος" - συν τη λειτουργία του επαναϋπολογισμού πορείας και επιστροφής στην αφετηρία. Η έκδοση Mountain Bike Bundle περιλαμβάνεις επιπλέον διαδρομές ορεινής ποδηλασίας από την Trailforks, συμπεριλαμβανομένης της βαθμολογίας δυσκολιών διαδρομής.
Προσαρμόστε με δωρεάν εφαρμογές, widgets και πεδία δεδομένων από το Connect IQ ™ Store
Τα δεδομένα MTB Dynamics παρέχουν μέτρηση του ύψους, της απόστασης και του χρόνου του άλματος, το Grit (μέτρηση της δυσκολίας της διαδρομής) και το Flow (μέτρηση της ομαλότητα της κατάβασης σας, έτσι ώστε να έχετε έναν επιπλέον δείκτη για να βελτιώσετε την επόμενη φορά)
Αυτονομία μπαταρίας: έως 20 ώρες με το GPS ενεργό, επεκτάσιμη έως 40 ώρες με το προαιρετικό πακέτο τροφοδοσίας Garmin Charge™ power pack ή με λειτουργία εξοικονόμησης μπαταρίας

κάνετε μία παύση στη διαδρομή σας το Edge 530/830 θα εμφανίσει αυτόματα τις διακλαδώσεις της διαδρομής για να σας δείξει που βρίσκεστε στο δίκτυο μονοπατιών.
Βρείτε τη συσκευή Edge σε περίπτωση που φύγει από τη θέση της. 
Όταν κάνετε στάση, θα ειδοποιηθείτε αν το ποδήλατο ή το Edge μετακινηθούν.
Εντοπίστε τους φίλους σας και επιτρέψτε σε φίλους να σας παρακολουθούν
Μείνετε σε επαφή και ενημερώστε τους δικούς σας αν χρειάζεστε βοήθεια. Στείλτε μηνύματα σε άλλους αναβάτες της ομάδας σας απευθείας από το Edge σας.
Στείλτε αυτόματα ένα μήνυμα στις επαφές εκτάκτου ανάγκης σε περίπτωση συμβάντος ή μη αυτόματα αν απαιτείται βοήθεια.

Τεχνικά χαρακτηριστικά
Αδιαβροχοποίηση IPX7
Διαστάσεις: 49.0 x 73.0 x 21.0 mm
Βάρος: 75.8 γρ
Οθόνη: μέγεθος 2.6” (6.6 εκ), ανάλυση 246 x 322 pixels
Αυτονομία ενσωματωμένης μπαταρίας λθιθίου 20 ώρες (40 ώρες σε λειτουργία εξοικονόμησης ενέργειας)
Συνδεσιμότητα: ANT+, BLUETOOTH, Wi-Fi


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.