• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Garmin Varia RVR 315

(Κωδ. 010-02253-00)
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά. Εγγραφείτε στη λίστα των ειδοποιήσεων και θα λάβετε ενημέρωση όταν υπάρχει διαθεσιμότητα
149,00€
134,00€
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από
11,17 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Μείνετε ενήμεροι για τα οχήματα που πλησιάζουν το ποδήλατό σας, με το οπίσθιο ραντάρ Garmin Varia RVR 315. Συνδέεται με την ποδηλατική συσκευή Edge ή με το συμβατό σας smartphone για να σας προειδοποιήσει σχετικά με οχήματα που σας προσεγγίζουν από πίσω και βρίσκονται έως και 140 μέτρα μακριά. Όταν χρησιμοποιείται με smartphone, η εφαρμογή Varia™ χρησιμοποιεί έντονα γραφικά σε συνδυασμό με ηχητικές ειδοποιήσεις και δόνηση, για να σας υποδείξει τη θέση και την ταχύτητα των οχημάτων που πλησιάζουν.

Εφαρμογή Varia:
Συνδέστε το οπίσθιο ραντάρ Varia με αυτή την εφαρμογή και θα κάνετε ποδήλατο σαν να είχατε μάτια και στην πλάτη. Και όταν έρθει αυτοκίνητο, oι φωτεινές, έγχρωμες ειδοποιήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας. Όταν το τηλέφωνο σας είναι εκτός του οπτικού σας πεδίου, ενημερωθείτε μέσω ειδοποιήσεων ήχου και δόνησης. Όταν συνδέεται με το συμβατό οπίσθιο ραντάρ Varia, η εφαρμογή σας προειδοποιεί για οχήματα που σας πλησιάζουν έως και 140 μέτρα μακριά. Ακόμη και αν έχετε ήδη ένα ραντάρ Varia συνδεδεμένο με μία συμβατή Garmin συσκευή σας ή μονάδα κεφαλής, η χρήση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας, προσδίδει ακόμα περισσότερη επίγνωση της κυκλοφορίας πίσω σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
- Δείτε Τι Συμβαίνει Πίσω: Σας προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω έως και 140 μέτρα μακριά. Βελτιωμένη ανίχνευση οχημάτων καθώς αυτά επιβραδύνουν πίσω σας.
- Εφαρμογές Τρίτων: Όταν χρησιμοποιείται με ένα συμβατό smartphone, το ραντάρ Varia συνεργάζεται με εφαρμογές τρίτων όπως το Ride with GPS για συνδυασμό των χαρτών σας με ειδοποιήσεις του οπίσθιου ραντάρ.
- Επιλογές Σύζευξης: Συνδυάζεται άψογα με το ποδηλατικό σας Edge® και το συμβατό smartphone καθώς επίσης και με επιλεγμένα wearables της Garmin ή τη μονάδα απεικόνισης του radar.
- Βελτιωμένη Τοποθέτηση: Με την νέα επιπρόσθετη σφήνα που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία το Varia μπορεί πλέον να τοποθετηθεί κάτω από οποιοδήποτε σέλα (D-shape, Aero και στρογγυλό).

Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 40 x 72 x 20 χιλ
Βάρος: 51 γρ
Αυτονομία μπαταρίας: έως 7 ώρες

010-02253-00


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.