• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

High5 Zero Protect 20Tablets Orange & Echinacea

(Κωδ. 5027492004359)
8,50€
Κατόπιν παραγγελίας

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Το ZERO Protect είναι ένα προηγμένο δισκίοδιο ηλεκτρολύτη που όχι μόνο σας ενυδατώνει αλλά διατηρεί το ανοσοποιητικό σας σύστημα κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη άσκηση?. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το εξαιρετικό γευστικό ανοσοποιητικό ποτό ηλεκτρολυτών μηδενικών θερμίδων κατά τη διάρκεια της άσκησης και καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας για να ενυδατωθείτε με βιταμίνες, εκχυλίσματα φυτών και ηλεκτρολύτες συμπεριλαμβανομένου του νατρίου και του καλίου.

Επιλέξτε μεταξύ Orange & Echinacea και Turmeric & Ginger και απλά ρίξτε ένα δισκίδιο στο επαναχρησιμοποιούμενο μπουκάλι σας.
Το χειμώνα, γιατί να μην το δοκιμάσετε ζεστό;

Χωρίς ζάχαρη, μηδενικές θερμίδες
Ηλεκτρολύτες κλειδιά, νάτριο και κάλιο
Ενεργά συστατικά
Ενυδάτωση και συμπλήρωμα βιταμινών
Περιέχει βιταμίνη C, βιταμίνη D3 και φολικό οξύ
20 δισκία ανά σωληνάριο
Κατάλληλο για ευρύ φάσμα αθλητικών δραστηριοτήτων ή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας
Κατάλληλο για χορτοφάγους και vegans
Το ZERO έχει σχεδιαστεί για να λαμβάνεται ΠΡΙΝ, ΚΑΤΑ ΤΗ ΔΙΑΡΚΕΙΑ και μετά την άσκηση ή καθ 'όλη τη διάρκεια της ημέρας. Με τη δυνατότητα διαμοιρασμού του δισκιδίου στα 2 μπορείτε να επιλέξετε την ιδανική σύσταση του ποτού σας.

Καταναλώνετε ως μέρος μιας ποικίλης και ισορροπημένης διατροφής και ενός υγιεινού τρόπου ζωής.? Η βιταμίνη C συμβάλλει στη διατήρηση της φυσιολογικής λειτουργίας του ανοσοποιητικού συστήματος κατά τη διάρκεια και μετά από έντονη σωματική άσκηση. Καταναλώστε 200mg βιταμίνης C (δισκία 2x 4g) επιπλέον της συνιστώμενης ημερήσιας πρόσληψης βιταμίνης C.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.