• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

ISM P1 Gravel

(Κωδ. 1VL9171)
253,95€
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από
21,16 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Εκεί που τελειώνει ο δρόμος αρχίζει η περιπέτεια. Η ιππασία με χαλίκι συνοδεύεται από πολλές προκλήσεις. Το έδαφος μπορεί να είναι βάναυσο και επιθετικό. Η απόσταση μπορεί να είναι μεγάλη και απαιτητική. Απαιτεί συγκέντρωση, αντοχή και ανθεκτικότητα. Το τελευταίο πράγμα που θέλετε να σκεφτείτε είναι η ταλαιπωρία στη σέλα. Το P1 Gravel σχεδιάστηκε για τέτοια οδήγηση.
Το πλάτος της σέλας είναι 120 mm για να υποστηρίξει μια σειρά αναβατών. Χρησιμοποιούμε HR (High Rebound), αφρό αέρα στο P1 Gravel που απορροφά 30% περισσότερους κραδασμούς για επιπλέον άνεση. Η διαδικασία χύτευσης ATMOS επιτρέπει ένα κομψό, αδιάβροχο φινίρισμα.
Όπως όλες οι σέλες ISM, η P1 Gravel είναι χωρίς μύτη και έχει σχεδιαστεί για να εξαλείφει την πίεση από τους μαλακούς ιστούς, εξασφαλίζοντας μέγιστη ροή αίματος, χωρίς μούδιασμα των γεννητικών οργάνων και μια πιο υγιεινή, πιο ευχάριστη οδήγηση.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting