Ποδήλατο & Τρίαθλο
mountainbikes-in-shuttle.jpg

Wend Wax-ON Chain Wax-320ml Paste Can Bulk white

56,00 €

Wend Wax-ON Chain Wax-320ml Paste Can Bulk  white

Οι φωτογραφίες μπορεί να διαφέρουν απο το πραγματικό προϊόν

Κερί WEND σε δοχείο των 320ml.

Για τον αγωνιζόμενο ποδηλάτη ή τριαθλητή, το κουτί των 320ml αντιστοιχεί σε περίπου έναν χρόνο κερώματος της αλυσίδας.
*** Κρατήστε τη συσκευασία πάντα κλειστή, ώστε να διατηρηθεί το προϊόν φρέσκο.

Η εφαρμογή είναι εύκολη, απλά τρίψτε το κερί επάνω στην αλυσίδα και μέσα στους κυλίνδρους της, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας.

θέση στο Race Across America
θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gravel

Το WEND Wax-On, είναι το πρώτο "rub on" λιπαντικό αλυσίδας βασισμένο στο κερί. Το λιπαντικό Wax-On όχι μόνο διατηρεί την αλυσίδα σας καθαρή, αλλά μειώνει τη τριβή της αλυσίδας προσφέροντας ένα εξαιρετικά ήσυχο και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης. Το λιπαντικό WAX ON καθιστά το σύστημα μετάδοσης του ποδηλάτου σας ήσυχο, καθαρό και γρήγορο.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι πλέον η αποτελεσματικότερη μέθοδος λίπανσης αλυσίδας μέχρι σήμερα, είναι η τοποθέτηση της αλυσίδας μέσα σε δοχείο λιωμένης παραφίνης, μία μέθοδος που είναι όμως χρονοβόρα, προσωρινή αλλά και επικίνδυνη. Η WEND Waxworks, θέλησε να δημιουργήσει ένα λιπαντικό το οποίο θα συμπεριφέρεται το ίδιο ή ακόμη και καλύτερα από την εφαρμογή από τη μέθοδο καθαρισμού με το ζεστό κερί, ενώ θα ήταν ευκολότερο να εφαρμοστεί. Μετά από δύο χρόνια, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της WEND παρουσίασε το Wax-On. Το Wax-On αποτελεί μια εκλεπτυσμένη φόρμουλα η οποία βασίζεται στη παραφίνη και περιλαμβάνει δικά της συστατικά μείωσης της τριβής, καθώς επίσης και αποδεδειγμένα στη χρήση λιπαντικά υλικά όπως ο ψευδάργυρος και το Teflon.

Η εφαρμογή είναι μια εύκολη διαδικασία, αφού ο χρήστης τρίβει απλά το κερί επάνω στους κυλίνδρους της αλυσίδας, με αποτέλεσμα η αλυσίδα να είναι έτοιμη για αγώνες σε δευτερόλεπτα. Έτσι, η συνολική ικανοποίηση του χρήστη είναι υψηλή, λόγω της ευκολίας χρήσης του λιπαντικού, της καθαριότητας του προιόντος και της απόδοσης της λίπανσης.

Όνομα Προϊόντος
Ποσότητα
Wend Wax-ON Chain Wax-320ml Paste Can Bulk white
Wend Wax-ON Chain Wax-320ml Paste Can Bulk white
Διαθέσιμο

Βασ. Αλεξάνδρου 72Τ.Κ. 12134 Περιστέρι

210 5758 915 Αυτή η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου προστατεύεται από τους αυτοματισμούς αποστολέων ανεπιθύμητων μηνυμάτων. Χρειάζεται να ενεργοποιήσετε τη JavaScript για να μπορέσετε να τη δείτε.

Βρείτε μας στο χάρτη

© 2020 Topcycles.gr