• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Pirelli Αεροθάλαμος Exar TPU 700x23-28 F/V, 60mm

(Κωδ. 042971)
19,00€
Σε απόθεμα

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Ο εξαιρετικά ελαφρύς αεροθάλαμος EXAR TPU προσδίδει μια πιο άνετη αίσθηση ποδηλασίας, μικρότερο βάρος και είναι κορυφαίας ποιότητας σχεδιασμένος για να σας βοηθά να βγείτε μπροστά και να παραμείνετε εκεί. Η εξαιρετική ανθεκτικότητα του υλικού TPU μπορεί να μειώσει αποτελεσματικά την πιθανότητα τρυπήματος του ελαστικού, κρατώντας σας έτοιμους να εξερευνήσετε οποιονδήποτε δρόμο.
Μειωμένο βάρος για βελτιωμένη επιτάχυνση
Ο EXAR TPU 700c ζυγίζει μόνο 36 γραμμάρια, το οποίο είναι 3 φορές ελαφρύτερο από τον παραδοσιακό αεροθάλαμο από καουτσούκ. Το μικρότερο βάρος διευκολύνει την επιτάχυνση στα σπριντ στο σημείο του ποδηλάτου που την επηρεάζει περισσότερο, στο εξωτερικό μέρος των τροχών.
Πιο συμπαγές, πιο φορητό
Ως εφεδρικός αεροθάλαμος για ποδηλασία, οι αναβάτες ελπίζουν να είναι πιο βολικοί και φορητοί όταν βγαίνουν έξω. Ο EXAR TPU είναι 78% μικρότερος από τους παραδοσιακούς αεροθάλαμους. Το μικρό μέγεθος δεν πιάνει πολύ χώρο, μπορείτε να πάρετε περισσότερα εφόδια όταν κάνετε ποδήλατο.
Χαμηλή αντίσταση κύλισης, ευκολότερο πετάλι
Σε σύγκριση με τους παραδοσιακούς αεροθάλαμους, οι EXAR TPU έχουν κάνει καινοτομίες στη βελτίωση της απόδοσης και της άνεσης στην οδήγηση. Είναι ελαφρύτερος και μαλακότερος, γεγονός που σας κάνει πιο άνετους ενώ κάνετε ποδήλατο. Σε σύγκριση με τον παραδοσιακό αεροθάλαμο από καουτσούκ, η αντίσταση κύλισης μειώνεται κατά 20%, μπορείτε να κάνετε πετάλι πιο εύκολα με μεγαλύτερη ταχύτητα και ισχύ.
Ανθεκτικό στη διάτρηση, ασφαλής οδήγηση σε σύνθετους δρόμους
Με την ανώτερη ανθεκτικότητα του υλικού TPU, ο αεροθάλαμος EXAR TPU έχει μεγαλύτερη αντίσταση στη διάτρηση από τους παραδοσιακούς αεροθαλάμους από καουτσούκ, μειώνοντας αποτελεσματικά την πιθανότητα τρυπήματος του ελαστικού. Μπορείτε να οδηγήσετε με ασφάλεια ακόμη και σε χαλίκι ή πιο περίπλοκους δρόμους.
Μεγαλύτερη διάρκεια ζωής
Σε αντίθεση με τον παραδοσιακό αεροθάλαμο που είναι πιθανό να ‘γεράσει’ και να μουχλιάσει με την πάροδο του χρόνου, το TPU έχει μια πιο σταθερή δομή πολυμερούς, έχοντας έτσι μεγαλύτερη διάρκεια ζωής. Η εξαιρετικά μεγάλη διάρκεια ζωής είναι πολύ οικονομική, ένα must για όσους κάνουν ποδηλασία.
Premium Ποιότητα και Απόδοση
Ο εξαιρετικά ελαφρύς αεροθάλαμος EXAR TPU πέρασε 8 επαγγελματικές δοκιμές κατά την κατασκευή. Ακόμα κι αν το βάρος είναι μόνο το ένα τρίτο του παραδοσιακού από καουτσούκ, η απόδοση εξακολουθεί να τον υπερβαίνει. Ο αεροθάλαμος EXAR TPU δεν φοβάται τις προκλήσεις που φέρνει το περιβάλλον και ο χρόνος, θα σας βοηθήσει να εξερευνήσετε ανεξάρτητα από την εποχή.
Χαρακτηριστικά
•Υλικό: TPU
•Συμβατό πλάτος ελαστικού: 700*23-28c
•Βάρος: 36 g
•Είδος βαλβίδας: Presta
•Μήκος βαλβίδας: 60mm

*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting