• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Pirelli PZero Race RS TLR 700x28c Tubeless

(Κωδ. 002704)
80,00€
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από
6,67 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Το P ZERO™ Race TLR RS αντιπροσωπεύει την τελευταία προσθήκη στη γκάμα αγωνιστικών ελαστικών δρόμου P ZERO™ Race, που κατασκευάζονται στην Ιταλία.
Έχει αναπτυχθεί σε συνεργασία με επαγγελματίες αθλητές από τις ομάδες μας World Tour για να προσφέρει ανώτερη ταχύτητα και απόδοση πρόσφυσης σε σύγκριση με οποιοδήποτε άλλο ελαστικό που έχουμε δημιουργήσει.
Αυτό το επίτευγμα καθίσταται δυνατό χάρη στη νέα ένωση SmartEVO², που έχει διαμορφωθεί με την τεχνογνωσία και τα τελευταία υλικά που χρησιμοποιούνται στον μηχανοκίνητο αθλητισμό, εξασφαλίζοντας περαιτέρω βελτίωση στο κράτημα και το χειρισμό τόσο σε στεγνές όσο και σε βρεγμένες επιφάνειες.
Επιπλέον, έχουμε ελαφρύνει την κατοχυρωμένη με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας δομή SpeedCORE™, με ένα λεπτό, ερμητικό στρώμα ένωσης καουτσούκ εμπλουτισμένο με σωματίδια αραμιδίου.
Ο συνδυασμός αυτών των παραγόντων κατέστησε δυνατή τη δημιουργία ενός ελαστικού υψηλών επιδόσεων που είναι ακόμα πιο γρήγορο για τους ανταγωνιστές, αλλά και για όσους επιθυμούν να επωφεληθούν από την ίδια τεχνολογία με τους επαγγελματίες.

*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting