• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ | Έως 12 άτοκες δόσεις

Pirelli PZero SmarTUBE 700x23/32C 60mm

(Κωδ. 001977)
31,00€
Σε απόθεμα

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€

Το P ZERO SmarTUBE είναι η πιο προηγμένη σαμπρέλα στη σειρά Pirellis. Ο τύπος βαλβίδας είναι Presta(γαλλική) με μήκος 60mm. Σχεδιάστηκε για να ταιριάζει με την ανάγκη για ελαφρότητα και χειρισμό των επαγγελματιών αναβατών του World Tour και η πρώτη του εφαρμογή ήταν μέσα στο P ZERO Race Tub SL. Είναι πλέον διαθέσιμο και για κάθε ερασιτέχνη ποδηλάτη. Η τυπική εσωτερική σαμπρέλα έχει αντικατασταθεί με TPU (Thermoplastic Polyurethane), ένα προηγμένο πλαστικό υλικό που χαρακτηρίζεται από ελαστικότητα και μηχανική αντοχή. Το αποτέλεσμα είναι μία σαμπρέλα που μπορεί να είναι έως και 70% ελαφρύτερη, έως και 50% πιο συμπαγής και τόσο ανθεκτική στα τρυπήματα όσο μία αντίστοιχη σαμπρέλα.  Το P ZERO SmarTUBE είναι η απόλυτη εξέλιξη για τους ποδηλάτες που εξακολουθούν να χρησιμοποιούν την τυπική ρύθμιση clincher και θέλουν να βελτιώσουν την απόδοση των ποδηλάτων τους, καθώς και εκείνους που αναζητούν έναν ελαφρύ και συμπαγή εφεδρικό σωλήνα για ελαστικά έτοιμα για tubeless. Βάρος 35gr.

*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
SHIMANO SERVICE CENTER
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting