Δευτέρα - Τετάρτη - Σάββατο 10:00-15:00 Τρίτη - Πέμπτη - Παρασκευή 10:00-20:00
Service Ποδηλάτων

Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.

Όπως κάθε όχημα, έτσι και το ποδήλατο σας χρειάζεται τακτική συντήρηση ώστε να μπορεί να σας προσφέρει ασφάλεια, ευχαρίστηση και επιδόσεις. Το service του καταστήματος μας (και εξουσιοδοτημένο Shimano Service Center) διαθέτει όλη την τεχνογνωσία, εμπειρία αλλά και εξοπλισμό για να σας υποστηρίζουμε. Μπορούμε να χειριστούμε οποιαδήποτε εργασία συντήρησης, επισκευής, ή αναβάθμισης του ποδηλάτου σας.

Γνωρίζετε ότι:

φθορά ποδηλάτου

Ένα ποδήλατο σε κακή μηχανική κατάσταση (ασυντήρητο – φθαρμένα αναλώσιμα – ανεπισκεύαστες ζημιές) μπορεί να είναι επικίνδυνο.

καλοσυντηρημένο ποδήλατο

Μια καλοσυντηρημένη μετάδοση ποδηλάτου (καθαρή, λιπασμένη και χωρίς φθορές) μπορεί να είναι έως και 30% αποδοτικότερη.

μηχανικό πρόβλημα στο ποδήλατο

Πολλά μηχανικά προβλήματα ποδηλάτων ξεκινούν από ανεπαρκή/υπερβολική σύσφιξη βιδών ή λανθασμένη συναρμολόγηση!

έλεγχος ποδηλάτου

Στα διαστήματα μεταξύ σέρβις ή μετά από πτώση ή μακρόχρονη αχρηστία, κάθε ποδήλατο πρέπει να ελέγχεται!

Κάθε ποδήλατο είναι μοναδικό, λόγω της χρήσης, των επισκευών και των αναβαθμίσεων που έχει δεχτεί. Η πείρα μας στον τομέα του service είναι μακρόχρονη και μεγάλη. Από το 1970 που ξεκινήσαμε, έχουμε παρακολουθήσει το ποδήλατο να εξελίσσεται για παραπάνω από 40 χρόνια, και έχουμε εξελιχθεί μαζί του.

Δε θα αφήνατε ποτέ το αυτοκινήτο ή τη μοτοσυκλέτα σας ασυντήρητα και στην τύχη τους –προσέξετε με την ίδια ευλάβεια και το ποδήλατο σας!