• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις
shimano-service-center
Το τμήμα Service της Top Cycles διαθέτει πολυετή εμπειρία στην αναλυση, επισκευή και συντήρηση ποδηλατών όλων των κατηγοριών και ποιοτήτων! Με χιλιάδες ικανοποιημένους πελάτες και τη μεγαλύτερη διύσδηση στη τεχνολογίας του σύγχρονου ποδηλάτου - έχουμε καταστεί η πλέον καταξιωμένη ομάδα μεταπώλησης και συντήρησης της Shimano καθώς και των κορυφαίων παραγωγών ποδηλατικών εξαρτημάτων.
Προσφέρουμε υπηρεσίες επισκευής για όλες τις μορφές ποδηλάτων, από παιδικά ποδηλάτα έως και επαγγελματικά. Η ποικιλία των προϊόντων μας εκτείνεται σε μηχανολογικές επισκευές συμβατικών ποδηλάτων, ηλεκτρικώς υποβοηθούμενα συστήματα καθώς και η ειδίκευση μας σε ποδήλατα τριάθλου και χρονομέτρου!

Διατηρήστε το ποδήλατό σας σε κορυφαία κατάσταση με τις υπηρεσίες μας

Ως φιλικός επαγγελματίας στον τομέα της επισκευής των ποδηλατικών επαγγελμάτων, διαθέτουμε μια ολοκληρωμένη λύση για τις ανάγκες των αθλητών. Η εμπειρία μας και η αποδοτική μας δουλειά έχουν καθιερωθεί μέσα από την επικοινωνία με τους πελάτες μας και την υπεύθυνη επένδυση στους απαιτούμενους πόρους - ειδικά πλυντήρια ποδηλάτων, τυποποιημένα προγράμματα συντήρησης και εξυπηρέτηση εγγύσεων είναι μερικά απο χαρακτηριστικά που κάνουν τη διαφορά. Επίσης μπορούμε να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το ποδήλατό σας σε καλή κατάσταση, ώστε απρόσκοπτα να εστίασετε στην επίδοση και την ασφάλεια σας.

Επισκευή και αναβαθμίσεις ποδηλάτων για αθλητές

To Service της Top Cycles είναι η πρώτη επιλογή για αθλητές που αναζητούν μια έμπειρη εταιρεία επισκευής ποδηλάτων. Η εταιρεία διαθέτει μια εξαιρετική γκάμα προϊόντων και υπηρεσιών για την επισκευή των ποδηλάτων σας. Με πολύχρονη εμπειρία, μια φιλική ομάδα επαγγελματιών είναι σε θέση να φέρει εις πέρας την ιδανική επισκευή για τα ποδήλατά σας.

Η υπηρεσία επισκευής ποδηλάτων είναι επίσης εξειδικευμένη στην παροχή αναβαθμίσεων ποδηλάτων για αθλητές. Με την εμπειρία μας, έχουμε τη δυνατότητα να επιλέξουμε και να σας προτείνουμε το σωστό upgrade για το ποδήλατό σας, είτε αυτό είναι απλά ένα νέο ζευγάρη τροχών ή ένα νέο groupset ηλεκτρικών εξαρτημάτων.

shimano-service-center
shimano-service-center-bike-check-in

Η συντήρηση του ποδηλάτου σας ειναι απαραίτητη για ασφαλή μετακίνηνη

Όπως θα έχετε σίγουρα ανακαλύψει, για πολλούς απο εμάς - το ποδήλατο είναι το βασικό 'εργαλείο' αστικής μετακίνησης! Αυτό σημαίνει ότι το ποδήλατο υπόκειτε σε μεγάλο επεξεργαστικό φόρτο καθημερινά. Η συνεπής συντήρηση αποτρέπει άσκοπη φθορά στα σώματα μας όσο και τα ποδήλατα μας.

Υπηρεσίες Bike Service από την ομάδα του Top Cycles

Βasic Βike Service

Περιλαμβάνει ρύθμιση φρένων (F+R), ρύθμιση ταχυτήτων, γρήγορο καθάρισμα, λίπανση αλυσίδας / καλωδιώσεων, ακτινολόγηση τροχών (επάνω στο ποδήλατο), φούσκωμα και έλεγχος ελαστικών, έλεγχος των εξαρτημάτων και σφίξη.

Standard Βike Service

Περιλαμβάνει Bike Service, λεπτομερές καθάρισμα, αφαίρεση τροχών και ακτινολόγηση, λίπανση εξαρτημάτων, ευθυγράμμιση νυχιού οπίσθιου ντεραγιέ, συντήρηση/ ρύθμιση μεσαίας τριβής, headset και κέντρα τροχών

Premium Βike Sevice

Περιλαμβάνει το Standard Sevice. Επιπλέον, πλήρες λύσιμο και δέσιμο ποδηλάτου και αλλαγή καλωδιώσεων.

Τα 3 αυτά πακέτα είναι ενδεικτικά και το ακριβές κόστος των υπηρεσιών συμφωνείται με τον πελάτη κατά την παραλαβή ποδηλάτου και πριν την έναρξη εργασιών.
shimano-service-center

Επισκευή ποδηλάτων με επαγγελματισμό και προσοχή στη λεπτομέρεια

Για εμάς στην Top Cycles, η επισκευή του ποδήλατου σας είναι το κύριο μέλημα μας. Είμαστε εδώ για να σας βοηθήσουμε να διατηρήσετε το ποδήλατο σας σε καλή κατάσταση για να εξασφαλίσετε μια υγιή και ευχάριστη διαδρομή. Είμαστε εδώ για να σας προσφέρουμε τις καλύτερες υπηρεσίες με προσοχή στη λεπτομέρεια.

ΕΙΠΑΝ ΓΙΑ ΕΜΑΣ

ΚΛΕΙΣΕ ΤΟ ΡΑΝΤΕΒΟΥ ΣΟΥ ΤΩΡΑ!