• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ | Έως 12 άτοκες δόσεις

SRAM Powerchain Red 12sp 114L

(Κωδ. 033244)
72,00€
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από
6,00 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€

Η ολοκαίνουργια αλυσίδα SRAM RED® με το μοναδικό σχεδιασμό του επιτρέπει στην αλυσίδα να είναι στενότερη και ελαφρύτερη ενώ αυξάνει την αντοχή και παρέχει περισσότερο χώρο μεταξύ των εξωτερικών πλακών της αλυσίδας και των δοντιών και στις δύο πλευρές. Αυτό έχει ώς αποτέλεσμα, μια πιο ήσυχη αλυσίδα με ταχύτερες και πιο ακριβείς εναλλαγές.

HollowPin

Τεχνολογίες:

Flattop™
Ο ειδικά σχεδιασμένος σύνδεσμος αλυσίδας με μια επίπεδη κορυφή όχι μόνο καθιστά μια στενότερη αλυσίδα, αλλά και για ομαλότερη λειτουργία, αυξημένη αντοχή και μεγαλύτερη ανθεκτικότητα.

Hard Chrome ™

Η αλυσίδα Hard Chrome™ έχει τέσσερις φορές την αντοχή στην φθορά σε σχέση με τις άλλες αλυσίδες. Αυτό οφείλεται στη νέα διαδικασία φινιρίσματος στους εσωτερικούς συνδέσμους και τους κυλίνδρους. Διαρκεί περισσότερο και είναι εξίσου ανθεκτική.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
SHIMANO SERVICE CENTER
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting