• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις
- 12%

SRAM Wireless Blips AXS

(Κωδ. 041070)
100,00€
88,00€
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από
7,33 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

ΧΕΙΡΙΣΤΗΡΙΑ SRAM WIRELESS BLIPS AXS BLACK ΖΕΥΓΟΣ
Κάντε αλλαγές από κάθε θέση τιμονιού χωρίς ενοχλητική καλωδίωση. Τα ασύρματα Blip SRAM eTap AXS το καθιστούν δυνατό! Δεν απαιτείται προεπιλογή του μήκους του καλωδίου και δεν απαιτείται εσωτερική δρομολόγηση για την τοποθέτηση τους. Τα ασύρματα χειριστήρια παρέχονται με το κατάλληλο εξάρτημα στερέωσης για το τιμόνι του αγωνιστικού ποδηλάτου και στερεώνονται εύκολα με δεσίματα καλωδίων ή τυλίγονται με ταινία τιμονιού. Όχι μόνο μπορούν να συνδυαστούν με όλα τα χειριστήρια AXS, αλλά και με το eTap AXS Blipbox. Έτσι, τα ασύρματα χειριστήρια μπορούν επίσης να εξασφαλίσουν ένα τακτοποιημένο πιλοτήριο και πιο ευέλικτες θέσεις αλλαγής ταχυτήτων σε ποδήλατα τριάθλου και χρονομέτρησης. Επιπλέον, υπάρχει η δυνατότητα σύζευξης των blips με τις επεκτάσεις Zipp Vuka Shift AXS 90, γεγονός που εξαλείφει την ανάγκη για blip box. Η λειτουργικότητα των κουμπιών μπορεί να εξατομικευτεί μέσω της εφαρμογής SRAM AXS. Στην πράξη, τα Wireless Blips πείθουν με την αισθητή αίσθηση πίεσης που μοιάζει με διακόπτη. Για να διατηρηθούν οι διαστάσεις όσο το δυνατόν μικρότερες, τα κουμπιά διακόπτη είναι εξοπλισμένα με εσωτερική, μη αντικαταστάσιμη ή επαναφορτιζόμενη μπαταρία. Σύμφωνα με τη SRAM, τροφοδοτεί το χειριστήριο για έως και 9,5 χρόνια για έναν μέσο αναβάτη.
Χαρακτηριστικά
Συμβατότητα: SRAM eTap AXS λεβιεδομανέτες, eTap AXS Blipbox, Zipp Vuka-Shift AXS 90 αερόμπαρες
Συμβατότητα ANT+: Ναι
Μπαταρία: Ενσωματωμένη
Διάρκεια μπαταρίας: Έως 9.5 χρόνια
Χρώμα: Μαύρο
Βάρος : 13.8 g (ζεύγος); 15.8g (Ζεύγος μαζί με βάσεις)

*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting