• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Tacx Προπονητήριο Neo 3M Smart Trainer

(Κωδ. 010-02808-61)
1999,99€
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από
166,67 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Το Tacx NEO 3M είναι ένα ισχυρό έξυπνο προπονητή απευθείας μετάδοσης κίνησης με ενσωματωμένη κίνηση πολλαπλών κατευθύνσεων και έναν υπερσύγχρονο κινητήρα μαγνήτη NEO για την πιο ρεαλιστική βόλτα σε εσωτερικούς χώρους.
βίντεο

-ΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΚΑΙ ΑΠΕΝΕΡΓΟΠΟΙΗΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΜΕΝΩΝ ΠΛΑΚΩΝ ΚΙΝΗΣΗΣ
-ΟΔΗΓΗΣΤΕ ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ ΟΠΩΣ ΧΑΛΙΚΙ ΚΑΙ ΧΑΛΑΚΙ 1
-ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ ΕΩΣ 25% ΚΛΙΣΗ
-Η ΙΣΧΥΣ ΚΑΙ Ο ΤΑΥΜΟΣ ΜΕΤΡΟΥΝΤΑΙ ΣΕ ΑΚΡΙΒΕΙΑ 1%
-ΕΤΟΙΜΟΙ ΜΕ ΜΙΑ ΠΡΟΕΓΚΑΤΑΣΤΑΜΕΝΗ ΚΑΣΕΤΑ 11 ΤΑΧΥΤΗΤΩΝ
-ΧΕΙΡΙΖΕΤΑΙ ΕΚΡΗΚΤΙΚΑ ΣΠΡΙΝΤ ΕΩΣ 2200 WATT

ΠΟΛΥΚΑΤΕΥΘΥΝΣΗ ΚΙΝΗΣΗ
Οι νέες ενσωματωμένες πλάκες κίνησης σάς δίνουν μια πιο άνετη και ρεαλιστική αίσθηση οδήγησης — ενώ μπορείτε να τις ενεργοποιείτε και να τις απενεργοποιείτε όπως θέλετε.

ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ ΣΕ ΔΙΑΦΟΡΕΤΙΚΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Ο έξυπνος προπονητής NEO 3M διαθέτει τον καινοτόμο εικονικό σφόνδυλο Tacx®, ο οποίος προσομοιώνει την αίσθηση της οδήγησης σε διαφορετικούς τύπους δρόμων, όπως λιθόστρωτα και χαλίκια, ώστε να μπορείτε να εκπαιδεύεστε για μια ποικιλία επιφανειών1.

ΑΜΕΣΗ ΕΝΣΩΜΑΤΩΣΗ ΕΦΑΡΜΟΓΩΝ
Συνδεθείτε με δημοφιλείς εφαρμογές εκπαίδευσης όπως η εφαρμογή Tacx Training™, το TrainerRoad και το Zwift και, στη συνέχεια, ανεβάστε αυτόματα τα δεδομένα της διαδρομής σας στην εφαρμογή έξυπνης συσκευής Garmin Connect™.

ΠΡΟΣΟΜΟΙΩΜΕΝΕΣ ΚΛΙΣΕΙΣ
Ετοιμάστε τα πόδια σας για να συντρίψετε τις πιο δύσκολες αναρριχήσεις προπονούμενοι σε ρεαλιστικά προσομοιωμένες κλίσεις έως και 25% κλίση και ζήστε την προσομοίωση κατάβασης.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΚΡΙΒΕΙΑ ΙΣΧΥΟΣ
Παρακολουθήστε την απόδοση και την πρόοδό σας με αξιόπιστες, συνεπείς μετρήσεις, συμπεριλαμβανομένης της ισχύος, της ταχύτητας και του ρυθμού, με ακρίβεια εντός 1% σε ένα ευρύτερο φάσμα εξόδων ισχύος.

ΣΧΕΔΙΟ ΕΤΟΙΜΟ ΣΠΡΙΝΤ
Αποκτήστε μέγιστη σταθερότητα, ακόμη και κατά τη διάρκεια εκρηκτικών σπριντ, έως και 2200 Watt. Με 32 ενσωματωμένους μαγνήτες νεοδυμίου, αυτό το σύστημα προπόνησης επιτρέπει υψηλή δύναμη πέδησης και υψηλά επίπεδα ισχύος.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting