• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Tacx Προπονητήριο Neo 2T Smart

(Κωδ. T2875.61)
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά. Εγγραφείτε στη λίστα των ειδοποιήσεων και θα λάβετε ενημέρωση όταν υπάρχει διαθεσιμότητα
1299,00€
Κατόπιν παραγγελίας
Με πιστωτική κάρτα από
108,25 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Το Tacx NEO 2T Smart παίρνει την κορυφή της προπόνησης ποδηλασίας σε εσωτερικό χώρο και την οδηγεί ακόμα πιο ψηλά.
Με εξελιγμένο σχεδιασμό και ανανεωμένα εξαρτήματα, προσφέρει ακόμα περισσότερες λειτουργίες, νέες δυνατότητες ανάλυσης πεταλιάς και ακόμα περισσότερες βελτιώσεις που το καθιστούν ένα από τα πιο αθόρυβα, ρεαλιστικά και ακριβή προπονητήρια της κατηγορίας του.

ΒΑΣΙΚΕΣ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΕΣ:

ΟΛΟΚΛΗΡΩΜΕΝΗ ΑΚΙΝΗΣΙΑ
Οι νέοι ανασχεδιασμένοι μαγνήτες εξασφαλίζουν ευθύνονται για τη σημαντική βελτίωση στην ακινησία του NEO 2T Smart. Οποιοσδήποτε θόρυβος παράγεται από την εσωτερική μετακίνηση αέρα μειώνεται σημαντικά όπως και οι δονήσεις που μεταφέρονται στο έδαφος σε χαμηλή συχνότητα πεταλιάς. Το αποτέλεσμα είναι ένα έξυπνο προπονητήριο που είναι πιο αθόρυβο από ποτέ.

ΙΣΧΥΡΕΣ ΑΝΑΒΑΣΕΙΣ ΚΑΙ SPRINT
Το NEO 2T Smart διαθέτει νέο σχεδιασμό κινητήρα που βελτιώνει την αίσθηση κατά τη διάρκεια μίας ανάβασης ή μίας επιτάχυνσης. Ο αναβαθμισμένος κινητήρας προσφέρει ακόμα μεγαλύτερη ισχύ, επιτρέποντας μεγαλύτερα επίπεδα αντίστασης κατά τη διάρκεια των sprint ή σε χαμηλές ταχύτητες.

ΒΕΛΤΙΩΜΕΝΗ ΑΝΑΛΥΣΗ ΠΕΤΑΛΙΑΣ
Ενώ το NEO 2T Smart είναι εξοπλισμένο με capacitive αισθητήρια αριστερά και δεξιά τα οποία μετράνε επακριβώς την ακριβή θέση και των δύο ποδιών, το NEO 2T Smart οδηγεί την ανάλυση πεταλιάς στο επόμενη επίπεδο. Προσθέτοντας συνδεσιμότητα ANT+ και δυναμική ποδηλασίας μπορείτε να αναλύσετε την πεταλιά μέσω λογισμικού τρίτων συμπεριλαμβανομένων και των υπολογιστών ποδηλασίας Edge.

ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ ΑΞΟΝΑ
Ο πίσω άξονας του προπονητηρίου NEO 2T Smart είναι σχεδιασμένο να είναι συμβατό με περισσότερα ποδήλατο χωρίς να απαιτούνται αντάπτορες. Είναι άμεσα συμβατό με όλα τα ποδήλατα εκτός από 135x10 & 135x12 για τα οποία θα χρειαστεί πρόσθετος αντάπτορας.

ΡΕΑΛΙΣΤΙΚΗ ΠΟΔΗΛΑΣΙΑ
Ο σχεδιασμός του NEO 2T Smart επιτρέπει ορισμένες μοίρες κίνησης αριστερά ή δεξιά κατά τη διάρκεια της ποδηλασίας. Το πλαίσιο ακολουθεί τη φυσική κίνηση του σώματος σας, προσφέροντας ορισμένη ελευθερία κίνησης που βελτιώνει την ποδηλατική αίσθηση. Ακόμα διαθέτει δυναμική αδράνεια - η οποία ελέγχει την αδράνεια της μάσας σας και αντισταθμίζει το βάρος, την ταχύτητα και τη γωνία της κλίσης για να σας κάνει να αισθάνεστε όσο πιο ρεαλιστικά γίνεται.

ΠΑΝΙΣΧΥΡΗ ΚΑΤΑΣΚΕΥΗ
Το NEO 2T Smart μπορεί να αποδώσει στις πιο εντατικές προπονήσεις. Ο σχεδιασμός του ενσωματώνει 32 μαγνήτες νεοδυμίου για ισχυρή δύναμη πέδησης και υψηλά επίπεδα ισχύος. Μπορεί να αντισταθεί σε sprint 2.200 watts και να προσομοιώσει αναβάσεις με κλίση μέχρι 25%. Επιπρόσθετα παράγει ενέργεια από τη δική σας ποδηλατική κίνηση που σημαίνει ότι δεν χρειάζεται εξωτερική τροφοδοσία ή πρίζα.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΚΑΙ ΑΞΙΟΠΙΣΤΟ
Μετράει την ισχύ σας με απόκλιση μέχρι 1%.

ΙΣΟΚΙΝΗΤΙΚΗ ΚΑΙ ΙΣΟΤΟΝΙΚΗ ΛΕΙΤΟΥΡΓΙΑ
Η προπόνηση για εξισορροπημένη πεταλιά είναι δύσκολη. Το ίδιο ισχύει και για το χτίσιμο της ισχύος στην πεταλιά σε υψηλή τάση και χαμηλό ρυθμό. Για αυτό έχουμε αναπτύξει τις λειτουργίες προπόνησης isokinetic & isotonic για το NEO 2T στην εφαρμογή Tacx Utility.

ΠΛΗΡΗΣ ΣΥΝΔΕΣΙΜΟΤΗΤΑ
Το προπονητήριο επικοινωνεί μέσω της τεχνολογίας Bluetooth Smart και του πρωτοκόλλου ANT+ FE-C, που τα καθιστούν συμβατό με μία σειρά από δημογιείς προπονητικές εφαρμογες.

ΠΡΟΠΟΝΗΘΕΙΤΕ ΜΕ ΤΟ ΔΙΚΟ ΣΑΣ ΤΡΟΠΟ
Το προπονητήριο NEO 2T Smart δεν απαιτεί εξωτερικη πηγή τροφοδοσίας καθώς παράγει ενέργεια από τη δική σας ποδηλατική κίνηση. Με το λογισμικό προπόνησης εσωτερικού χώρου Tacx, μπορείτε να απολαύσετε το χρόνο σας στο ποδήλατο με μία ποικιλία από περισσότερα από 100 υψηλής ποιότητας βίντεο που σας δίνουν την εμπειρία να κατεβαίνετε απότομες πλαγιές στις Άλπεις ή να κάνετε βόλτα στα καλντερίμια του Μιλάνου.

ΣΚΕΛΕΤΟΣ ΠΟΥ ΔΙΠΛΩΝΕΙ
Το πλαίσιο του NEO 2T Smart διπλώνει εύκολα σε μικρότερο μέγεθος 24.4x10.2x17.3. Όταν διπλώνει, τα πόδια του προπονητηρίου λειτουργούν ως χερούλια για εύκολη μεταφορά.

ΠΕΡΙΛΑΜΒΑΝΕΙ: NEO 2T SMART, ένα μήνα συνδρομή tacx premium, υποστήριξη για εμπρόσθιο τροχό, εύκολη αφαίρεση 130 mm, αντάπτορες για εύκολη αφαίρεση 135mm, άξονας E-THRU AXLE 142x12 και 148x12.

T2875.61




*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting