• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Uvex Lgl 46 Glasses Havanna Mat|Litemirror Brown Degrade

(Κωδ. S5320736616)
70,00€
Σε απόθεμα
Με πιστωτική κάρτα από
5,83 €/μήνα σε 12 άτοκες δόσεις

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Ανθεκτικό στο σπάσιμο: Η Uvex εγγυάται τη μέγιστη προστασία των ματιών ανά πάσα στιγμή: ειδικά κατασκευασμένοι πολυανθρακικοί φακοί που πληρούν τα πρότυπα για γυαλιά σκι και ασφαλείας. Κατά τη διάρκεια των δοκιμών, δοκιμάστηκαν για αντοχή με ατσάλινες σφαίρες διαμέτρου 6mm που εκτοξεύστηκαν πάνω τους με ταχύτητα 162 km/h. Χωρίς να σπάσουν. Για μέγιστη προστασία.

Προστασία από την υπεριώδη ακτινοβολία: Τα φίλτρα UV που ενσωματώνονται απευθείας στο υλικό προστατεύουν 100% τον αμφιβληστροειδή χιτώνα του ματιού από την υπεριώδη ακτινοβολία έως και 400 nm. Όλα τα γυαλιά uvex παρέχουν 100% προστασία UVA, UVB και UVC.

Καθρέφτης: Η τεχνολογία ανάκλασης υπερέχει σε σχεδιασμό και λειτουργικότητα. Ο φακός που καλύπτεται με 18 στρώματα φιλμ αντανακλά την εικόνα και, επιπλέον, προστατεύει από την υπέρυθρη ακτινοβολία με μήκος κύματος από 780 nm έως 1000 nm. Ειδικές χρωστικές στον πολυμερή φακό ενεργοποιούν ένα φίλτρο που εξαλείφει και απορροφά αυτή την ακτινοβολία. Το θερμικό φορτίο μειώνεται σημαντικά, μειώνοντας έτσι την αφυδάτωση και την κούραση των ματιών – αποτρέποντας την γκρίζα ομίχλη.

*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting