• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις
SUPER OFFER 50%

Wend Wax-ON Chain Wax-29ml Paste Pocket Μπλέ

(Κωδ. WWOCWPP1C)
Το προϊόν δεν είναι διαθέσιμο για άμεση αγορά. Εγγραφείτε στη λίστα των ειδοποιήσεων και θα λάβετε ενημέρωση όταν υπάρχει διαθεσιμότητα
7,00€
3,50€
Κατόπιν παραγγελίας
Διάλεξε Χρώμα
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-29ml Paste Pocket Πράσινο Green
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-29ml Paste Pocket Πορτοκαλί Orange
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-29ml Paste Pocket Pink Pink
*

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Χρωματιστό κερί SPECTRUM και μη-χρωματιστό λευκό, σε συσκευασία τσέπης των 29ml.

Κρατήστε τα στην τσέπη σας για γρήγορη λίπανση κατά τη διάρκεια της διαδρομής!

Η εφαρμογή είναι εύκολη, απλά τρίψτε το κερί επάνω στην αλυσίδα και μέσα στους κυλίνδρους της, χρησιμοποιώντας το δάχτυλό σας.
*** Κρατήστε τη συσκευασία πάντα κλειστή, ώστε να διατηρηθεί το προϊόν φρέσκο.
*** Τα χρωματιστά κεριά WEND πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε καθαρισμένο σύστημα μετάδοσης, το οποίο να είναι απαλλαγμένο από βρωμιές και λάδια.

θέση στο Race Across America
θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gravel

Το WEND Wax-On, είναι το πρώτο "rub on" λιπαντικό αλυσίδας βασισμένο στο κερί. Το λιπαντικό Wax-On όχι μόνο διατηρεί την αλυσίδα σας καθαρή, αλλά μειώνει τη τριβή της αλυσίδας προσφέροντας ένα εξαιρετικά ήσυχο και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης. Το λιπαντικό WAX ON καθιστά το σύστημα μετάδοσης του ποδηλάτου σας ήσυχο, καθαρό και γρήγορο.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι πλέον η αποτελεσματικότερη μέθοδος λίπανσης αλυσίδας μέχρι σήμερα, είναι η τοποθέτηση της αλυσίδας μέσα σε δοχείο λιωμένης παραφίνης, μία μέθοδος που είναι όμως χρονοβόρα, προσωρινή αλλά και επικίνδυνη. Η WEND Waxworks, θέλησε να δημιουργήσει ένα λιπαντικό το οποίο θα συμπεριφέρεται το ίδιο ή ακόμη και καλύτερα από την εφαρμογή από τη μέθοδο καθαρισμού με το ζεστό κερί, ενώ θα ήταν ευκολότερο να εφαρμοστεί. Μετά από δύο χρόνια, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της WEND παρουσίασε το Wax-On.

Το Wax-On αποτελεί μια εκλεπτυσμένη φόρμουλα η οποία βασίζεται στη παραφίνη και περιλαμβάνει δικά της συστατικά μείωσης της τριβής, καθώς επίσης και αποδεδειγμένα στη χρήση λιπαντικά υλικά όπως ο ψευδάργυρος και το Teflon. Η εφαρμογή είναι μια εύκολη διαδικασία, αφού ο χρήστης τρίβει απλά το κερί επάνω στους κυλίνδρους της αλυσίδας, με αποτέλεσμα η αλυσίδα να είναι έτοιμη για αγώνες σε δευτερόλεπτα. Έτσι, η συνολική ικανοποίηση του χρήστη είναι υψηλή, λόγω της ευκολίας χρήσης του λιπαντικού, της καθαριότητας του προιόντος και της απόδοσης της λίπανσης.

Κρατήστε τα στην τσέπη σας για γρήγορη λίπανση κατά τη διάρκεια της διαδρομής!


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.