• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις
SUPER OFFER 50%

Wend Wax-ON Chain Wax-80ml Twist Up Paste Red

(Κωδ. (GD)-WWOC)
25,00€
12,50€
Σε απόθεμα
Διάλεξε Χρώμα
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-80ml Twist Up Paste Red Red
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-80ml Twist Up Paste White White
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-80ml Twist Up Paste Green Green
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-80ml Twist Up Paste Pink Pink
Εικόνα της Wend Wax-ON Chain Wax-80ml Twist Up Paste Orange Orange
*

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Το πρώτο "rub-on" χρωματιστό κερί αλυσίδας

θέση στο Race Across America
θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gravel

Το WEND Wax-On, είναι το πρώτο "rub on" λιπαντικό αλυσίδας βασισμένο στο κερί. Το λιπαντικό Wax-On όχι μόνο διατηρεί την αλυσίδα σας καθαρή, αλλά μειώνει τη τριβή της αλυσίδας προσφέροντας ένα εξαιρετικά ήσυχο και αποτελεσματικό σύστημα μετάδοσης. Το λιπαντικό WAX ON καθιστά το σύστημα μετάδοσης του ποδηλάτου σας ήσυχο, καθαρό και γρήγορο.

Δεν αποτελεί μυστικό ότι πλέον η αποτελεσματικότερη μέθοδος λίπανσης αλυσίδας μέχρι σήμερα, είναι η τοποθέτηση της αλυσίδας μέσα σε δοχείο λιωμένης παραφίνης, μία μέθοδος που είναι όμως χρονοβόρα, προσωρινή αλλά και επικίνδυνη. Η WEND Waxworks, θέλησε να δημιουργήσει ένα λιπαντικό το οποίο θα συμπεριφέρεται το ίδιο ή ακόμη και καλύτερα από την εφαρμογή από τη μέθοδο καθαρισμού με το ζεστό κερί, ενώ θα ήταν ευκολότερο να εφαρμοστεί. Μετά από δύο χρόνια, το τμήμα Έρευνας και Ανάπτυξης της WEND παρουσίασε το Wax-On.

Το Wax-On αποτελεί μια εκλεπτυσμένη φόρμουλα η οποία βασίζεται στη παραφίνη και περιλαμβάνει δικά της συστατικά μείωσης της τριβής, καθώς επίσης και αποδεδειγμένα στη χρήση λιπαντικά υλικά όπως ο ψευδάργυρος και το Teflon. Η εφαρμογή είναι μια εύκολη διαδικασία, αφού ο χρήστης τρίβει απλά το κερί επάνω στους κυλίνδρους της αλυσίδας, με αποτέλεσμα η αλυσίδα να είναι έτοιμη για αγώνες σε δευτερόλεπτα. Έτσι, η συνολική ικανοποίηση του χρήστη είναι υψηλή, λόγω της ευκολίας χρήσης του λιπαντικού, της καθαριότητας του προιόντος και της απόδοσης της λίπανσης.

***Τα χρωματιστά κεριά WEND πρέπει να χρησιμοποιούνται μόνο σε καθαρισμένο σύστημα μετάδοσης, το οποίο να είναι απαλλαγμένο από βρωμιές και λάδια.

θέση στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Gravel
"240 χλιόμετρα διαδρομής σε χώμα και χαλίκι επιβαρύνουν απίστευτα την αλυσίδα του ποδηλάτου, και όταν πρωτοδοκίμασα το WEND Wax ήξερα ότι θα ήταν η λύση για να βγει μια τόσο δύσκολη μέρα."
Νιλ Σίρλεϊ Παγκόσμιο Πρωταθλητής Gravel 2015

{youtube}v=xmw0fo6VZjY{/youtube}

*Ενδεχόμενη αστοχία στον μηχανισμό σπειρώματος του roll-on, δεν επηρεάζει τις ιδιότητες του προϊόντος*


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.