• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Πρόγραμμα Απόσυρσης Wetsuits από τη Z3R0D

Εικόνα για την κατηγορία Πρόγραμμα Απόσυρσης Wetsuits από τη Z3R0D

Η Z3R0D Greece παρουσιάζει το πρόγραμμα απόσυρσης του παλιού σου wetsuit (κολυμβητικής στολής) για να πας το κολύμπι σου στο επόμενο επίπεδο:

Φέρε στο Top Cycles την παλιά σου κολυμβητική στολή σε οποιαδήποτε κατάσταση και απέκτησε όφελος αγοράς μέχρι και €145 για την αγορά νέας στολής Ζ3R0D*.

Σχετικά με τις τριαθλητικές στολές Z3R0D

Οι στολές κολύμβησης Z3R0D στολές είναι ιδανικές για αρχάριους και έμπειρους τριαθλητές που θέλουν μία καλύτερη ποιότητα κατασκευής αποκλειστικά από νεοπρέν Yamamoto #38 & #39. Ο μοναδικός σχεδιασμός της από "καρπό σε καρπό" με ενιαίο τμήμα νεοπρέν, μας παρέχει μεγαλύτερη ευελιξία στην κίνηση των χεριών αλλά και στους ώμους. 

Το υψηλής ποιότητας νεοπρέν Yamamoto #38 & #39 παρέχει άνεση, ελαστικότητα αλλά και την πλευστότητα που αναζητά ο κάθε τριαθλητής/κολυμβητής.

Η Z3R0D γεννήθηκε από τριαθλητές, αντιλαμβάνεται τις υψηλές ανάγκες ενός τριαθλητή και κατασκευάζει τα προϊόντα της από υφάσματα τελευταίας τεχνολογίας. H γκάμα της εταιρείας περιλαμβάνει τριαθλητικά ολόσωμα κορμάκια, σπαστά κορμάκια, μαγιό προπόνησης, wetsuit, κολυμβητικά αξεσουάρ/βοηθήματα, αξεσουάρ προπόνηση και διάφορα άλλα που μπορεί να χρειαστεί ένας τριαθλητής και όχι μόνο.

Εκτοξεύστε τις αποδόσεις σας με τις κολυμβητικές στολές Atlante & Neptune!*

*Απόσυρση με επιλογή στολής Atlante -120€ και Neptune -145€

Διάθεση των προϊόντων Z3R0D

  • Τα προϊόντα της Z3R0D μπορείτε να τα βρείτε στο κατάστημα Top Cycles και σε επιλεγμένο δίκτυο συνεργατών.
  • Για περισσότερες πληροφορίες, για πωλήσεις χονδρικής ή custom λύσεις μπορείτε να επικοινωνήσετε στο email [email protected]