• Εξυπηρέτηση πελατών:
  • +30 210 5758 915
  • Δευ - Τετ - Σάβ 10:00-15:00 | Τρί - Πέμπτη - Παρ 10:00-20:00
Δωρεάν Μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ * | Έως 12 άτοκες δόσεις

Z3R0D Triathlon Socks 43/46 Black

(Κωδ. 0AUTRISO46)
20,00€
Σε απόθεμα

Δωρεάν μεταφορικά με αγορές άνω των 50€ *

Νέο προϊόν!

Οι νέες κάλτσες Z3R0D triathlon έρχονται ως τρεις ξεχωριστές κάλτσες: μία που κρατάτε στο δεξί σας πόδι - με το hashtag #hard πίσω στη γάμπα σας και δύο άλλες που μπορείτε να φορέσετε εναλλακτικά ανάλογα με την περίσταση, είτε αγωνίζεστε είτε προπονείστε, με #race ή #train πίσω στη γάμπα σας.
Προσαρμόστε την εμφάνιση σας ανάλογα την περίσταση!

Η υπερθέρμανση και οι φουσκάλες είναι ο χειρότερος εχθρός του τριαθλητή κατά τη διάρκεια του αγώνα! Η ZEROD δημιούργησε αυτές τις τεχνικές κάλτσες για να σας βάλει στην καλύτερη θέση για να ολοκληρώσετε το ποδηλατικό και τρεξιματικό σκέλος χωρίς αυτά τα προβλήματα. Η τεχνολογία Cloud Comfort διαθέτει ένα παχύτερο πάνελ με σύστημα απορρόφησης κραδασμών που καλύπτει το μέσο του ποδιού και τα δάχτυλα ώστε να σας παρέχει την προστασία που χρειάζεστε και να υποστηρίξετε το πέλμα σας. Μια εξαιρετικά αναπνεύσιμη και συγκεκριμένη ζώνη γύρω από τον αστράγαλο που εμφανίζεται στο πόδι σας και στο πάνω μέρος του ποδιού σας είναι κατασκευασμένη από ένα εξαιρετικά ελαφρύ ύφασμα. Η Υποστήριξη της καμάρας διατηρείτε ενώ ενισχύεται και η φτέρνα επίσης.

Χαρακτηριστικά:
- Ανατομικό σχήμα: ειδικά σχεδιασμένες για αριστερό/δεξί πόδι ώστε να έχει καλύτερη εφαρμογή
- Διαχείριση της υγρασία
- Υψηλό κόψιμο (στο μέσο της γάμπας)
- Σύνθεση: 67% πολυαμίδιο / 31% πολυπροπυλένιο / 2% ελαστάνη
- Κατασκευασμένες στην Ιταλία


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

SERVICES AREA

topcycles shimano
shimano-service-center
Το ποδήλατο σας δεν είναι μόνο ένα μέσο αναψυχής, άθλησης ή μετακίνησης. Είναι ένα όχημα, του οποίου ο κινητήρας και οδηγός είστε εσείς.
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
BIKE FITTING
Οι υπηρεσίες μας μπορεί να διαρκέσουν από 1 λεπτό μέχρι μερικές ώρες, από μια απλή αλλά καλή συμβουλή σχετικά με το μέγεθος του σκελετού, μέχρι μια λεπτομερή ανάλυση...
ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ...
TopCycles bike fitting