• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

CamelBak Women's Ultra Pro Vest 1L large Aqua Sea|Silver

(SKU 1841402094)
Sorry - this product is no longer available
115.00€
Upon order
Pay with credit card
9.58 €/month up to 12 installments

Free Shipping with purchases over €50

Το γυναικείο Ultra Pro Vest από το Camelbak είναι ιδανικό για προπόνηση και αγώνες σε μεγάλες αποστάσεις. Υπάρχουν τέσσερις διαφορετικές τσέπες για μαλακές φιάλες, ώστε να μπορείτε να προσαρμόσετε πού μεταφέρετε τις δύο φιάλες Quick Stow των 500ml που περιλαμβάνονται. Αυτό το γιλέκο ενυδάτωσης έχει σχεδιαστεί για να ταιριάζει σε γυναικείο πλαίσιο και είναι διαθέσιμο σε τέσσερα μεγέθη για να εξασφαλίσει εξατομικευμένη εφαρμογή.

Κατασκευασμένο με τρισδιάστατο πλέγμα, το Ultra Pro εξασφαλίζει σωστό αερισμό και άνεση για μεγάλες αποστάσεις. Προσφέρει άφθονο χώρο αποθήκευσης φορτίου μπροστά για εύκολη πρόσβαση στα καύσιμα και μια ασφαλή τσέπη με φερμουάρ για το τηλέφωνό σας. Η πλάτη και οι πλευρές περιλαμβάνουν επίσης αρκετές τσέπες υπερχείλισης για επιπλέον στρώματα ή απαραίτητα και μπορεί να φιλοξενήσει μια δεξαμενή 1,5 λίτρων για μεγαλύτερες αυτο-υποστηριζόμενες διαδρομές.

Με αντανακλαστικές πινελιές σε όλη την έκταση, θα είστε πάντα ορατοί στις αποστολές νωρίς το πρωί ή αργά το βράδυ. Το Camelbak Ultra Pro Vest είναι πλήρες με διπλούς ιμάντες στέρνου. Προσφέροντας ένα ευρύ φάσμα προσαρμογών, είστε βέβαιοι ότι θα παρατηρήσετε την αυξημένη σταθερότητα μιας προσαρμοσμένης προσαρμογής. Όσον αφορά τον εξοπλισμό, περιποιηθείτε τον εαυτό σας με τον καλύτερο τρόπο.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.