• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

Effetto Mariposa Carogna Remover 150ml

(SKU 9-EMCHCRRM150)
Sorry - this product is no longer available
16.00€
Upon order

Free Shipping with purchases over €50

ΑΠΟΚΛΕΙΣΤΙΚΑ ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:

Χωρίς επικίνδυνες ή εύφλεκτες χημικές ουσίες

ΧΑΡΑΚΤΗΡΙΣΤΙΚΑ:
Πως δουλεύει
ΣΕ ΜΕΤΑΛΛΑ Ή ΧΡΩΜΑΤΙΣΜΕΝΕΣ ΣΤΕΡΕΕΣ ΕΠΙΦΑΝΕΙΕΣ
Εφαρμόστε ένα σταγόνα Caffelatex Remover στο λεκέ, περιμένετε 10-20 δευτερόλεπτα, αφαιρέστε το λεκέ. Επαναλάβετε τη διαδικασία εάν χρειάζεται. Ξεπλύνετε με νερό μετά.
ΠΡΟΕΙΔΟΠΟΙΗΣΗ: ακόμα κι αν δεν επιτεθεί στα περισσότερα χρώματα και υφάσματα, συνιστούμε να δοκιμάσετε το Caffelatex Remover σε μικρότερες, κρυφές περιοχές.
Καθαρίστε αμέσως το Caffelatex Remover εάν υπάρχει περίσσεια σε αυτοκόλλητο / αυτοκόλλητα, καθώς ορισμένα ενδέχεται να διαλυθούν.
ΣΤΑ ΥΦΑΣΜΑΤΑ:
Η επιτυχία εξαρτάται από τον τύπο του υφάσματος και από την ικανότητα του υφάσματος να απορροφά / συγκρατεί το στεγανωτικό. Καθώς η φόρμουλα Caffelatex Remover προέρχεται από τη βιομηχανία στεγνού καθαρισμού, είναι υπερσύγχρονη όσον αφορά την αφαίρεση λεκέδων από υφάσματα… αλλά σε ορισμένα υφάσματα δεν θα είναι αρκετή. Ξεπλύνετε με νερό μετά.
ΣΤΙΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ ΒΑΛΒΙΔΕΣ:
Η δράση του Caffelatex Remover είναι τόσο ισχυρή που θα αποκαταστήσει ακόμη και τους μηχανισμούς μπλοκαρισμένων βαλβίδων. Εφαρμόστε ένα σταγονίδιο στο άκρο της βαλβίδας και μετακινήστε το μηχανισμό για να το διεισδύσει. Ξεπλύνετε με νερό μετά.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

services.head

topcycles shimano
shimano-service-center
Your bicycle is not only a means of recreation, sport or transportation. It is a vehicle, whose engine and driver is you.
MORE...
BIKE FITTING
Our services can last from 1 minute to several hours, from a simple but good frame size advice, to a detailed analysis...
MORE...
TopCycles bike fitting