• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

Garmin Bike Speed Sensor 2 & Cadence Sensor 2 Bundle

(SKU 010-12845-00)
69.99€
Upon order
Pay with credit card
5.83 €/month up to 12 installments

Free Shipping with purchases over €50

Παρακολουθήστε την ταχύτητα και τον ρυθμό των πεταλιών σας καθώς κάνετε ποδήλατο, με το πακέτο αισθητήρων Garmin Bike Speed Sensor 2 and Cadence Sensor 2 Bundle. Χωρίς μαγνήτες ή άλλα προεξέχοντα εξαρτήματα, αυτοί οι αισθητήρες είναι εύκολοι στην τοποθέτηση, στην συντήρηση καθώς και στην μετακίνησή τους μεταξύ διαφορετικών ποδηλάτων.

Το Garmin Speed Sensor 2 τοποθετείται στο κέντρο του τροχού του ποδηλάτου σας. Μπορείτε να ορίσετε το μέγεθος του τροχού σας στην online κοινότητα Garmin Connect ή να κάνετε μόνοι σας βαθμονόμηση με μια ποδηλατική συσκευή Edge ή άλλη συμβατή συσκευή Garmin. Μόλις ολοκληρώσετε τις ρυθμίσεις θα δέχεστε ακριβείς μετρήσεις ταχύτητας και απόστασης, ανά πάσα στιγμή, ακόμη και χωρίς ποδηλατική συσκευή.

To Garmin Cadence Sensor 2 τοποθετείται σε στρόφαλο βραχίονα οποιουδήποτε μεγέθους και μετρά τις πεταλιές ανά λεπτό ώστε να μπορείτε να αξιοποιείτε στο έπακρο την προπόνησή σας

Οι ασύρματες τεχνολογίες ANT+ και BLUETOOTH Low Energy σας επιτρέπουν να συνδέεστε με την κοινότητα Garmin Connect και άλλες προπονητικές εφαρμογές, με συμβατές συσκευές και εξοπλισμό εκγύμνασης είτε βρίσκετε σε κλειστό χώρο είτε στην ύπαιθρο.

Με τους δύο αυτούς αισθητήρες στο ποδήλατό σας, μπορείτε να προπονηθείτε ώστε να βελτιώσετε τα στατιστικά σας και να δείτε πού βρίσκεστε σε σχέση με τους επαγγελματίες ποδηλάτες.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.