• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

Garmin Varia RTL 515

(SKU 010-02375-00)
199.00€
149.99€
In stock
Pay with credit card
12.50 €/month up to 12 installments

Free Shipping with purchases over €50

Το Garmin Varia RTL515 είναι ένα ραντάρ που στεραιώνεται στο πίσω μέρος του ποδηλάτου σας και σας βοηθά να έχετε καλύτερη ορατότητα αλλά και να γίνεστε περισσότερο αντιληπτοί χάρη στο φανάρι του. Συνδέεται με τη συσκευή Edge, άλλη συμβατή συσκευή Garmin ή με συμβατό smartphone για να σας προειδοποιήσει για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω έως και 140 μέτρα μακριά. Όταν χρησιμοποιείται με το συμβατό σας smartphone, η εφαρμογή Varia αυξάνει την επίγνωση σας μέσω ειδοποιήσεων δόνησης και άλλων δυνατοτήτων.

Με ορατότητα στο φως της μέρας έως και 1.6 χιλιόμετρα, οι οδηγοί των οχημάτων θα μπορούν να σας δουν ακόμα και από πολύ μεγάλη απόσταση. Η συμπαγής, κατακόρυφη σχεδίαση του ραντάρ επιτρέπει την τοποθέτηση της συσκευής στα περισσότερα ποδήλατα δρόμου. Η λειτουργία peloton παρέχει φλας χαμηλής έντασης, φιλικό προς τα μάτια των άλλων αναβατών όταν ποδηλατείτε μέσα σε γκρουπ.

Εφαρμογή Varia:
Συνδέστε το οπίσθιο ραντάρ Varia με αυτή την εφαρμογή και θα κάνετε ποδήλατο σαν να είχατε μάτια και στην πλάτη. Και όταν έρθει αυτοκίνητο, oι φωτεινές, έγχρωμες ειδοποιήσεις θα τραβήξουν την προσοχή σας. Όταν το τηλέφωνο σας είναι εκτός του οπτικού σας πεδίου, ενημερωθείτε μέσω ειδοποιήσεων ήχου και δόνησης. Όταν συνδέεται με το συμβατό οπίσθιο ραντάρ Varia, η εφαρμογή σας προειδοποιεί για οχήματα που σας πλησιάζουν έως και 140 μέτρα μακριά. Ακόμη και αν έχετε ήδη ένα ραντάρ Varia συνδεδεμένο με μία συμβατή Garmin συσκευή σας ή ρολόι, η χρήση της εφαρμογής στο τηλέφωνό σας, προσδίδει ακόμα περισσότερη επίγνωση της κυκλοφορίας πίσω σας.

Κύρια Χαρακτηριστικά:
- Δείτε Τι Συμβαίνει Πίσω: Σας προειδοποιεί για οχήματα που πλησιάζουν από πίσω έως και 140 μέτρα μακριά. Βελτιωμένη ανίχνευση οχημάτων καθώς αυτά επιβραδύνουν πίσω σας.
- Μείνετε Ορατοί: Βελτιωμένη ορατότητα κατά τη διάρκεια της μέρας έτσι ώστε οι οδηγοί να μπορούν να σας δουν πολύ πριν τους εντοπίσει το ραντάρ (μόνο ο RTL515). Ορατότητα κατά τη διάρκεια της μέρας έως 1.6 χλμ
- Λειτουργία Peloton: Το ραντάρ Varia RTL515 διαθέτει πολλαπλές λειτουργίες, συμπεριλαμβανομένης της λειτουργίας peloton η οποία παρέχει χαμηλής έντασης flash, φιλικό στα μάτια των άλλων ποδηλατών όταν βρίσκεστε σε γκρουπ.
- Εφαρμογές Τρίτων: Όταν χρησιμοποιείται με ένα συμβατό smartphone, το ραντάρ Varia συνεργάζεται με εφαρμογές τρίτων όπως το Ride with GPS για συνδυασμό των χαρτών σας με ειδοποιήσεις του οπίσθιου ραντάρ.
- Επιλογές Σύζευξης: Συνδυάζεται άψογα με το ποδηλατικό σας Edge® και το συμβατό smartphone καθώς επίσης και με επιλεγμένα wearables της Garmin ή τη μονάδα απεικόνισης του radar.
- Βελτιωμένη Τοποθέτηση: Με την νέα επιπρόσθετη σφήνα που βρίσκεται μέσα στη συσκευασία το Varia μπορεί πλέον να τοποθετηθεί κάτω από οποιοδήποτε σέλα (D-shape, Aero και στρογγυλό).
 
Τεχνικά Χαρακτηριστικά:
Διαστάσεις: 39.6 x 98.6 x 19.7 χιλ
Βάρος: 71 γρ
Λειτουργία φωτισμού: Φλας, Σταθερό
Αυτονομία μπαταρίας: Φλας ημέρας: έως 16 ώρες / Σταθερό: έως 6 ώρες

010-02375-00


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.