• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

ISM Performance Short 2.0 black

(SKU VL9130)
265.96€
In stock
Pay with credit card
22.16 €/month up to 12 installments

Free Shipping with purchases over €50

Η PS2.0 είναι η νέα ενημερωμένη έκδοση της δημοφιλούς σέλας ISM "Road". Διαθέτει αφρόδες υλικό "30 series" και κομμάτια gel, ιδανική για τρίαθλο, για χρονόμετρο αλλά  ποδήλατα δρόμου. Παρόμοια με τις άλλες σειρές PS, η PS2.0 διαθέτει μια μικρή ανοδική κλίση στο πίσω μέρος - παρέχοντας εξαιρετική υποστήριξη του ισχίου όταν το σώμα σας περιστρέφεται προς τα εμπρός για μία πιο αέρο και επιθετική θέση οδήγησης. Αυτό τείνει να προτιμάται από αθλητές που δεν κινούνται υπερβολικά πάνω στη σέλα ενώ ποδηλατούν. Είναι μια κορυφαία επιλογή για τους τριαθλητές αλλά και για τους χρονομετρήστες που θέλουν να "κουμπώσουν" σε μια θέση και να πάνε τον αγώνα. Όπως όλες οι σέλες ISM, η PS2.0 είναι χωρίς μύτη και έχει σχεδιαστεί για να απομακρύνει την πίεση από τους μαλακούς ιστούς, εξασφαλίζοντας μέγιστη ροή αίματος, χωρίς μούδιασμα των γεννητικών οργάνων και μια πιο υγιεινή και πιο ευχάριστη διαδρομή.
*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

services.head

topcycles shimano
shimano-service-center
Your bicycle is not only a means of recreation, sport or transportation. It is a vehicle, whose engine and driver is you.
MORE...
BIKE FITTING
Our services can last from 1 minute to several hours, from a simple but good frame size advice, to a detailed analysis...
MORE...
TopCycles bike fitting