• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

Lazer Wasp Air Tri CE (55-61cm) black|silver

(SKU BLC2177882564)
Sorry - this product is no longer available
332.00€
Upon order
Pay with credit card
27.67 €/month up to 12 installments

Free Shipping with purchases over €50

Το κράνος Lazer Wasp Air έχει σχεδιαστεί για να καλύπτει τις ανάγκες των τριάθλων. Όλο το κράνος περιστρέφεται γύρω από τη θέση του ποδηλάτη και επιτυγχάνει τη μέγιστη αεροδυναμική ταυτόχρονα με τη διατήρηση του αερισμού. Η αεροδυναμική απόδοση του Wasp Air είναι το αποτέλεσμα εκτεταμένης έρευνας σε αεροπορικά κανάλια, μια επιστημονική άποψη της αεροδυναμικής και η χρήση μαθηματικών μοντέλων που επιτρέπουν στον Lazer να υπολογίζει και να βελτιστοποιεί το σχήμα του κράνους σε ένα εικονικό περιβάλλον. Στην κορυφή του κράνους, το σύστημα Aquaport σάς επιτρέπει να κρυώνετε το κράνος με νερό, να ψύχετε γρήγορα και αποτελεσματικά το κεφάλι σας. Εκτός από το Aquaport, το κράνος διαθέτει επίσης μπροστινό πλέγμα εξαερισμού για είσοδο αέρα. Το γείσο είναι αναπόσπαστο μέρος του κράνους και μπορεί να ωθηθεί προς τα εμπρός για να επιτρέψει στον αέρα να εισέλθει όπως απαιτείται. Αυτό δημιουργεί ροή αέρα μέσω του κράνους που περνά πάνω από το κεφάλι του ποδηλάτη και εξέρχεται μέσω δύο καναλιών στην ουρά. Αυτός ο σχεδιασμός στο επάνω μέρος δημιουργεί μια μικρο-δίνη για να εγγυηθεί τη ροή του μαλακού αέρα πάνω από την ουρά του κράνους. Το προηγμένο σύστημα προσαρμογής Lazer Turnfit εξασφαλίζει ότι το κράνος ταιριάζει άνετα στο κεφάλι.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

services.head

topcycles shimano
shimano-service-center
Your bicycle is not only a means of recreation, sport or transportation. It is a vehicle, whose engine and driver is you.
MORE...
BIKE FITTING
Our services can last from 1 minute to several hours, from a simple but good frame size advice, to a detailed analysis...
MORE...
TopCycles bike fitting