• Customer Service:
  • +30 210 5758 915
  • Mon- Wen - Sat 10:00-15:00 | Tue- Thu- Fri 10:00-20:00
Free Shipping with purchases over €50 | Up to 12 installments

Sportourer Max FLX Gel Flow

(SKU 001100)
44.00€
Upon order

Free Shipping with purchases over €50

Καθαρή κομψότητα για άνδρες και γυναίκες! Η εξαιρετικά μεγάλη σέλα MAX FLX είναι μια υπέροχη ελαφριά αλλά ανατομικά σχεδιασμένη σέλα άνεσης. Διαθέτει ένθετα τζελ, ανάρτηση ελαστομερούς και μεσαία διακοπή που είναι όλα ενσωματωμένα στο κέλυφος της σέλας και προσφέρουν ασύγκριτη άνεση καθίσματος. Η ανατομική μορφή της μεσαίας αποκοπής μειώνει την πίεση στην περινεϊκή περιοχή και ελαχιστοποιεί τον κίνδυνο διαταραχών ευαισθησίας.

Ένα πρόσθετο ένθετο τζελ σιλικόνης αυξάνει την ικανότητα να απορροφά τις ταλαντώσεις σε βαρυμένες περιοχές και βελτιώνει την αισθητή άνεση. Ο εργονομικός σχεδιασμός υποστηρίζει ιδιαίτερα τα οστά και ανακουφίζει το ηβικό οστό μπροστά από τη σέλα. Για τα MAX FLX τα ελαστομερή και το νάιλον πιέζονται για να σχηματίσουν ένα κομμάτι σε σχήμα. Έτσι, το κέλυφος της σέλας προσαρμόζεται πλήρως στη λεκάνη ενώ κινείται με πετάλι και χαρακτηρίζεται ταυτόχρονα από υψηλή ευελιξία στην περιοχή του περινέου.


*Το πραγματικό προϊόν ενδέχεται να διαφέρει από την εικόνα.

services.head

topcycles shimano
shimano-service-center
Your bicycle is not only a means of recreation, sport or transportation. It is a vehicle, whose engine and driver is you.
MORE...
BIKE FITTING
Our services can last from 1 minute to several hours, from a simple but good frame size advice, to a detailed analysis...
MORE...
TopCycles bike fitting